11-09-06

Kermit

Vandaag een prachtig staaltje natuur gezien! Spijtig genoeg kreeg ik hem (haar?) ni scherp op de foto...

Bij het opkuisen van ons lapje grond, bleek in een afgestorven tak van de mispelboom (waar zie je dat nog?!?) een kikker of pad te zitten. We hebben het beestje ni meer stress bezorgd dan nodig - een flash op je kleine kikkeroogjes kan waarschijnlijk al wel tellen - en hebben hem/haar rustig laten zitten. Ik vraag me wel af hoe zo'n beestje daar terechtkomt, zo'n anderhalve à 2 meter boven de grond...

20:24 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-09-06

Naweeën

De naweeën van de bedrijfstriatlon in Viersel beginnen stilaan duidelijk te worden. Allé, eigenlijk waren het technisch gezien voorweeën... Collega Birgit, die de zwemtrainingen met een serieus doel voor ogen - ahum... - wel kon smaken, had immers op internet al een nieuwe uitdaging gevonden vóór we onze geweldige prestatie in Viersel hadden neergezet. ;-)

Deze uitdaging is bekend onder de naam Ons bedrijf is triactief: een just-for-fun bedrijventriatlon die georganiseerd wordt door de Vlaamse Liga van Bedrijfssportbonden. Het speciale aan deze "wedstrijd" is dat je samen met je team een VOLLEDIGE TRIATLON moet afleggen, nl. 3800m zwemmen, 180km fietsen en 42km lopen. Met een ploeg van 8 à 10 teamleden zou dit geen al te groot probleem mogen zijn... Met een volledig team komt dat neer op een 15-tal lengtes zwemmen in een zwembad van 25m , 18km fietsen en 4,2km lopen.

Grootste uitdaging bleek de samenstelling van het team! Van alle collega's op onze dienst (zo'n stuk of 25) voelden weinigen zich geroepen... Dus zijn we een stapje verder gegaan in ons bedrijf en hebben we geprobeerd om ook op andere diensten sportieve collega's te vinden. Na een week of 3 is ons dat uiteindelijk ook gelukt! :-) Beter nog: het is zelfs een volledig team geworden (verhouding mannen/vrouwen is bovendien netjes fifty-fifty). Jawel... 10 sportieve mensen hebben zich geëngageerd om op 24 september aan de start te verschijnen!

We hebben intussen natuurlijk ni stilgezeten en ook de collega's die meteen "ja" hadden gezegd, zijn al volop aan het trainen - weliswaar ieder op zijn/haar niveau! Er worden trainingsschema's - of wat daarvoor moet doorgaan - uitgewisseld en we peppen mekaar op om toch maar een trainingske extra in te lassen. Als je één van de dagen een hoop gegiechel hoort in het Wezenbergzwembad, is de kans dus groot dat het een groepje van onze collega's is! :-)

15:56 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

03-09-06

De laatste...?!?

3 september 2006: een historische dag... Is het toeval dat André Agassi net zijn laatste wedstrijd heeft gespeeld of is het gewoon een speciale dag op sportgebied?!?

Mijn Superstefke heeft vandaag immers - naar eigen zeggen - zijn laatste koers gereden. Na een seizoen of 17 was de drive zo'n beetje aan't wegebben en er wordt stilaan uitgekeken naar een nieuwe uitdaging, maar daarover later meer. Het valt natuurlijk nog wel af te wachten of dit een definitief afscheid van de wielerwereld is. Het sporten zit in z'n bloed, dus er zal zeker nog gefietst worden. En als er redelijk veel gefietst wordt, kan er ook eventueel nog gekoerst worden, niet?!? ;-)

To be continued...

21:56 Gepost door Pinnie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

27-08-06

Tri-A-Team

Gisteren zijn we nog eens actief geweest op sportief vlak, de ideale reden om mijn blogje van onder het stof te halen, niet? Hopelijk lukt het deze keer wél om opnieuw regelmatig een berichtje te komen posten...

Een goeie maand geleden hadden we op't werk besloten om mee te doen aan de bedrijfstriatlon in Viersel, die georganiseerd werd door KTT. De afstanden (750m zwemmen, 27km fietsen en 7km lopen) leken ons wel haalbaar voor de recreatieve en iets minder getrainde sporter... :-) We wilden graag 2 volledige vrouwenteams afvaardigen, maar helaas leek een 2e loopster onvindbaar en werd het dus 1 vrouwenteam. Collega Birgit heeft in haar jeugdjaren nog zéér intensief gezwommen, dus een goeie zwemster was snel gevonden. Ikzelf had me opgegeven om te fietsen en collega Carine zou het loopgedeelte op zich nemen.

Zo gezegd, zo gedaan en zaterdagmiddag om 13u30 waren we present! Een beetje onwennig, want veel wedstrijdervaring had onze ploeg nog ni, toch zeker ni op het vlak van triatlon. Na het inschrijven (ophalen van rugnummer eigenlijk) hebben we de omgeving wat verkend en onze tactiek besproken. Redelijk eenvoudig, maar het bleek in de praktijk niet zo simpel: Birgit moest snel zwemmen en ikke nog rapper fietsen zodat Carine als eerste vrouw (of toch eerste vrouw van een volledig damesteam) aan het afsluitend loopnummer zou kunnen beginnen.

Toen het startschot bij het zwemmen werd gegeven, stond ik natuurlijk in de wisselzone te wachten. Volgens de supporters zwom Birgit - één van de weinigen zonder wetsuit - behoorlijk snel. Met een tijd van 14'40" kwam ze als 20e uit het water. Ik had de andere zwemmers en fietsers in't oog kunnen houden, dus ik wist dat er één vrouw van een volledig damesteam vóór mij reed. Na een kilometer of 7 kreeg ik haar plots in het vizier, dus ik dacht dat ik ze vrij snel zou kunnen inhalen en voorbijsteken om ons toch een voorsprongetje te kunnen bijeenfietsen. Dat bleek echter moeilijker dan gedacht: ze had al snel in't snuitje dat er een vrouw achter haar reed, dus was ze ook dubbel gemotiveerd om een snel tempo te blijven rijden. De volgende 20 kilometer bleef de afstand tussen ons tussen de 100 en 200m schommelen, ik kreeg het gaatje maar ni dichtereden! In de laatste fietskilometer heb ik er dan alles uitgeperst, zodat ik ze toch kon voorbijsteken (ze probeerde zelfs in te pikken in mijn wiel ondanks de niet-stayer regel!) en met een minimale voorsprong de wisselzone induiken. Een fietstijd van 49'48" - net onder de 50' zoals vooropgesteld - niet al te slecht. Wel pas een 36e fietstijd van alle ploegen, maar toch de snelste van de vrouwenteams! Dan snelsnel onze rugnummer aan Carine doorgegeven zodat ze er als een speer vandoor kon gaan. Helaas was de loopster van dat andere vrouwenteam ietsiepietsie sneller en werd Carine vrij kort na de wisselzone al ingehaald. Carine zette haar beste beentje voor en had 35'44" nodig om de 7km af te leggen. De laatste meters stonden Birgit en ik haar op te wachten zodat we samen met z'n drietjes - als 2e volledig damesteam - over de meet gingen in 1u40'12". Helaas geen beker zoals gehoopt, maar nu weten we de streeftijd voor volgend jaar hé... ;-)

Een dikke merci aan onze supporters Gonda, Pierre, papa van Birgit, Stefan, Charlie en Simmie. En ook nog een extra pluim aan de organisatoren. Een mooi parcours (proper opgekuist!), leuke formule, kortom... knap gedaan!

10:37 Gepost door Pinnie in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

22-11-05

Move ya' body

Ik moet eerlijk bekennen dat er de laatste weken véél te weinig tijd is gegaan naar de sportieve invulling van mijn vrije tijd. Zolang het weer een beetje meezat - en dat is dan gelukkig redelijk lang geweest - heb ik nog regelmatig mijn fietske van stal gehaald, maar da's intussen toch weer verleden tijd. 't Seizoen van de in-house fietsactiviteiten is stilaan aangebroken, dus wordt mijn stalen ros (of is het aluminium?!?) komend weekend waarschijnlijk opnieuw in de beugels - euhm... rollen zeg maar - gehesen. Kwestie van toch af en toe een pedaalslag te kunnen geven... ;-)

Zwemmen lukt gelukkig wél nog, ondanks het afhaken van enkele collegaatjes... In't begin van ons voornemen was iedereen bijna wekelijks op de afspraak. Voor sommigen was het zwemmen bijzaak en was het vooral het gezellige & lekkere ontbijt achteraf waarvoor ze het koude water trotseerden. Tegenwoordig staan we 's morgens vroeg nog maar met z'n tweetjes klaar voor een frisse ochtendduik. Ach ja, je hebt uiteraard niet helemaal zelf in de hand of je tot het ochtend- of avondtype behoort zeker?!? :-P

Dan komen we uiteindelijk bij het lopen terecht en daar is veel minder van in huis gekomen (sorry bob!). Ik moet mijn loopschoenen nog steeds van onder het stof halen... en het wordt dringend tijd! Een ander voornemen van de collega's is de deelname aan de Antwerp 10 miles, dus moet er stilaan opnieuw getraind worden om dat op een min of meer aangename manier te kunnen volbrengen. Ik heb er al aan gedacht om Pékesgewijs mijn conditie en gewicht op peil te krijgen - of dat op z'n minst toch te proberen - door een basis te leggen in de fitness. Die fitnesstesten vind ik best oké, maar zo'n vetpercentagemeting zie ik ab-so-luut niet zitten! Er zijn veel te veel collega's jarig geweest de voorbije weken, met de bijhorende traktaties als gevolg. En wat doet een mens als collega's trakteren?!? Braaf meesnoepen natuurlijk... :-D Neenee, mijn vetpercentage hoef ik - voorlopig - niet te weten, we zullen eerst maar terug wat meer gaan bewegen, misschien waag ik er me dan wel eens aan...

21:08 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

20-11-05

Working girl

Mijn inwerkperiode lijkt min of meer achter de rug... allerlei nieuwe opdrachten komen in sneltreinvaart op me af... Niet dat ik klaag hoor, de dossiers waar ik me mag in vastbijten zijn behoorlijk uitdagend en qua verantwoordelijkheid zit het ook wel snor! Zoals ik al heb verteld, mag ik regelmatig cursussen & opleidingen gaan volgen - de ene al wat interessanter dan de andere - waardoor levenslang leren geen inhoudloze term blijft, maar we dat ook echt in de praktijk kunnen proeven...

Een eerste evaluatie na een maand of 3 was héél positief. Er zijn uiteraard een paar verbeterpuntjes maar volgens mijn baas (v) ben ik een aanwinst voor de organisatie... Allé ja, we proberen gewoon ons best te doen hé en blijkbaar valt dat wel in de smaak. :-)))

12:20 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

16-11-05

 Feest

Vandaag is ons mama jarig... en vrijdag gaan we dat vieren in een héél gezellig en lekker restaurantje.
54 kaarsjes, da wordt intussen al een serieuze taart om die allemaal op te zetten... ;-)

Gelukkige verjaardag mamsie !!!

08:26 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

07-11-05

Opleiding

Het was tot voor kort al een aantal jaar geleden, maar sinds de nieuwe job heb ik al regelmatig terug van de schoolbanken mogen genieten... :-) Het is altijd effe aanpassen, maar gelukkig is het nog niet zó lang geleden.
Morgen staat er weer een nieuwe opleiding op het menu, deze keer mag ik mij een volledige dag aan informatiesprokkelen wagen! Normaalgezien zou één van mijn collega's meegaan, maar zij heeft in andere verplichtingen. Dus wordt het morgen net als de eerste schooldag, afwachten wie er nog in de klas zal zitten... beetje spannend toch... ;-)

Zo meteen staat er nog een afspraak met de sportdokter op het programma. Twee weken geleden heb ik mijn bloed eens laten controleren en zoals gewoonlijk was dat niet meteen van dien aard om topprestaties neer te zetten... Hematocrietwaarde bleef net op 38 steken (soms vraag ik me af hoe ik 's morgens uit mijn bed geraak!?!) en zowel van ijzer als B12 was er nauwelijks iets in mijn bloed terug te vinden... Oké, da's misschien ietsiepietsie overdreven, maar toch... een beetje extra vitamientjes zal zeker geen kwaad kunnen. :-)

19:43 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

06-11-05

Een nieuw begin...

Ahum... het is zodanig lang geleden dat ik nog eens een berichtje op mijn blog heb gezet dat ik niet goed weet hoe ik eraan moet beginnen... Het was sportieve Erik die me deze week vroeg wanneer er nog eens wat nieuws op mijn blog zou verschijnen en ik heb hem toen beloofd dat ik er dit weekend werk van zou maken en belofte maakt schuld, niet waar?!?

Er is sinds mijn laatste post - nu intussen net geen 3 maanden geleden - uiteraard een hele hoop gebeurd... veel te veel om allemaal in een keer te vertellen... ;-) Op de nieuwe job is het lekker druk, da's ook een van de redenen waarom het hier de laatste tijd zo stil was! Maar ik mag zeker ni klagen: de job is echt wel interessant en de (meeste) collega's zijn héél toffe mensen.

Op sportief vlak is het dan weer iets rustiger. Alhoewel... met het aangename weer van de voorbije weken heb ik wel wat kilometertjes afgemaald op mijn fietske. Een paar tripjes rond de 60 en 70km, da's al een behoorlijke afstand voor mijn beentjes... ;-) Maar het lopen is alweer effe geleden, da zal een pijnlijke zaak worden als ik mijn loopschoenen van onder het stof ga halen. En nu het zo vroeg donker is, zal er opnieuw meer gelopen worden i.p.v. gefietst. Samen met enkele collega's wordt er wel wekelijks gezwommen. Op onze vaste dag gaan we 's morgens vóór het werk het zwembad een halfuurtje onveilig maken om dan samen een lekker & gezond ontbijt te verorberen voor we er op het werk stevig invliegen.

Zo, ik denk dat ik het hierbij ga laten... kwestie van de volgende dagen nog wat te vertellen te hebben hé... ;-) Nee, er is meer dan genoeg gebeurd, aan verhalen is er geen gebrek, maar het zal vooral kwestie zijn van regelmatig even tijd te maken om hier iets neer te tokkelen. Mijn favoriete blogjes heb ik de voorbije maanden wel van op een afstand gevolgd, maar om helemaal weer bij te zijn heb ik nog wat leeswerk voor de boeg... Tot de volgende!

21:27 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

11-08-05

Pinnie live on air

Gisterenmorgen stond ik - zoals elke doordeweekse ochtend - aan de bushalte te wachten, toen ik een tiental meter verder een wagen van Radio 2 opmerkte. Ik moest nog moeite doen om mijn ogen deftig open te krijgen, maar dit wagentje viel onmiddellijk op door een grote witte bol bovenop het dak. Ik zag wat beweging in de auto en ik begon het ergste te vrezen... Na enkele minuten kwam er uiteindelijk toch iemand tevoorschijn die min of meer aarzelend mijn richting uit kwam. Zoals ik had gevreesd met een microfoon in de hand, dus ikke zo nonchalant mogelijk rondkijken in de hoop dat ze het toch op iemand anders gemunt had. Helaas... ze had mij wel degelijk in het vizier en ik werd prompt tot slachtoffer gebombardeerd.

De dame in kwestie vroeg me eerst netjes of ze me een paar vragen mocht stellen voor Radio 2. Ikke heel onnozel geantwoord dat dat wel kon, maar als de bus passeerde moest ik natuurlijk wel weg. Redelijk idioot, ik weet het, maar anders geraak ik niet op mijn werk hé. Voor ik het goed en wel besefte was het "interview" al aan de gang. De microfoon die ze bijhad, was zo'n flashy rood geval en als ik niet oplette stak dat ding bijna IN mijn mond. Een paar vraagjes over het pleintje waar we stonden, wat ik ervan vond, of ik er vaak kwam ("alle dagen om de bus te nemen" - vrij idioot antwoord, maar wat wil je zo 's morgens vroeg?!?), welke winkels ik bezocht ("euhm... bank, bakker & apotheek" - algoed dat er nog meer mensen in ons dorp wonen, want van mij worden ze bij nader inzien niet echt rijk daar) en wat ik dan zo lekker vond bij de bakker ("de pistolékes"). Tot daar de eenvoudige vragen...

De moeilijkheidsgraad werd geleidelijk aan opgedreven en vervolgens kwam mijn parate kennis aan bod. Gisteren was het kermis, dus er was wel wat aan de hand op het plein, maar er werd ook gevraagd naar wat er zoal te beleven viel. Helaas was ik daar nog niet fris genoeg voor en kon ik niet meteen één van de activiteiten bedenken. Geef nu toe, dat zijn geen simpele vragen om een "gevat" antwoord op te geven met een slaapkop hé! ;-) Tijdens mijn busrit dacht ik natuurlijk wel aan de rommelmarkten, kermissen, vuurwerk, wielerwedstrijden, enz...

In volle interview gebeurde uiteraard ook het onvermijdelijke: tijdens mijn uitleg van "over het algemeen is het nogal rustig hier" kwam er eerst een vrachtwagen voorbijgedenderd (de interviewster pikte daar leuk op in!) onmiddellijk gevolgd door mijn bus. Gelukkig liet ze mij vertrekken en kon ik nog snel op de bus springen vóór die zonder mij doorreed.

's Avonds was het koers in't dorp en werd er zelfs over die radiouitzending gesproken. Een kennis vertelde dat ze die uitzending over ons dorp gehoord had en dat er zelfs iemand was die zo nog raprap naar de bus liep toen die tijdens het gesprek passeerde. Hilariteit alom toen ik bekende dat ik dat was... :-) Allé, we zijn weeral een ervaring rijker hé en voor de toevallige luisteraars is er bij deze een tipje van de Pinnie sluier opgelicht...

11:09 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

09-08-05

Down Under

Toen ik deze middag mijn boterhammetjes op had en terug achter mijn pc wou kruipen, merkte ik dat er een berichtje op mijn gsm was binnengekomen. Het kleine schermpje op de buitenkant verraadde al dat het van mijn jongste neef uit Australië kwam.

Ik denk dat ik dat hier nog niet eerder verteld heb, maar ik heb dus een nonkel (broer van mijn ma) en tante + 2 neven down under. Ik heb zelfs de chance gehad van daar 2 keer zo goed als een hele zomervakantie door te brengen. De laatste keer is intussen al wel 10 jaar geleden (realiseer ik me net - ik word echt wel oud!!!), maar ik heb daar echt mijn hart verloren. Als ik kon, zou ik meteen naar ginder vertrekken! Helaas geraak je er niet zo makkelijk "permanent" binnen...

Terug naar het verhaal van vandaag... In dat berichtje vroeg mijn neef of ik een "land line" ofte vaste lijn had waar hij me op kon bellen en wanneer ik bereikbaar was. Ik was best wel nieuwsgierig dus heb ik de lijn doorgegeven op't werk waar hij me rechtstreeks kon bereiken. Na een minuutje of 10 ging de telefoon en had ik Australië aan de lijn! :-)

Om een lang verhaal kort te maken: hij gaat een dvd opsturen en ik moet er dan voor zorgen om zoveel mogelijk familieleden bijeen te krijgen om die samen te bekijken. Ik heb zo'n licht vermoeden waar het over zal gaan, maar ik blijf uiteraard héél benieuwd. Hopelijk werken de postdiensten een beetje mee en duurt het niet te lang voor die dvd hier in de bus valt! ;-)

19:12 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

04-08-05

10.000

Hmmm... volgens dat tellertje hier aan de linkerkant ben ik vandaag exact 10.000 dagen oud. Ik vraag me af of het wel klopt, houdt dat ding rekening met schrikkeljaren enzo? Ach ja, hebben we straks weeral een reden om te feesten hé... :-)))

Gisteren had mijn schatteke trouwens subliem gekookt! Hij was met zijn bevrijde pootje naar de supermarkt (eigenlijk 2 om aan alle ingrediënten te geraken) gepikkeld en had dan een overheerlijk italiaanse slaatje in elkaar geflanst. Over verborgen talenten gesproken... ;-)

14:52 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

29-07-05

Pikkelen

Mijn schatje is terug op de been... 't is natuurlijk wel een beetje rondpikkelen met één been volledig in het gips, maar hij is wel mobiel. Hij is zelfs zodanig mobiel dat hij gisterenavond volop aan het koken was toen ik thuiskwam! En het was overheerlijk... :-) Gestoomde groentjes met een kippefiletje. We hebben thuis zo'n combitoestel waarvan we tothiertoe enkel de grillfunctie gebruikt hebben, maar stomen lukt dus ook prima. Schattie had wat in kookboeken zitten snuffelen en kwam zo op het idee om de groentjes die in de ijskast lagen eens te stomen. Aardappelschijfjes, wortelrondjes, paprikablokjes en een ajuintje overstrooid met wat thijm. Lekker, lekker, lekker!

De operatie woensdag is goed verlopen, buiten het wegsnijden van een stukje uit het peesblad (frictiesyndroom), was er in de knie zelf niks te zien. Het vocht dat altijd in zijn knie zat, was dus afkomstig van de irritatie & ontsteking van het peesblad. Nog een kleine week met die plaaster rondpikkelen en dan mag hij 5 keer per week naar de kiné. Gelukkig is het een soort open plaaster die hij er al eens mag afnemen als hij stillekes in de zetel ligt. Zo kan hij wat ijs leggen en electrostimulatie op zijn bovenbenen zetten zodat zijn spiertjes niet helemaal wegslinken als sneeuw voor de zon...

07:01 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

27-07-05

Onder het mes

Het concentreren gaat vandaag iets moeilijker... ben ik gedachten bij mijn schatje die nu zo ongeveer op de operatietafel zal liggen (of toch op z'n minst al in zo'n ziekenhuisschortje ligt te wachten met een knorrende maag).

Schattie sukkelt al een hele tijd met zijn knie, iliotibiaal frictiesyndroom volgens de specialisten. Enkele inspuitingen hebben niet het verhoopte resultaat gehad. Na de 2e spuit was er wel een duidelijke verbetering, maar na de 3e spuit was daar niks meer van te merken. Enige oplossing was dus een operatie waarbij ze een klein stukje uit dat peesblad gaan snijden zodat er geen wrijvingen meer kunnen optreden. Ze gaan tegelijkertijd ook een kijkoperatie doen in zijn knie, want na het trainen zat er ook steeds wat vocht in zijn knie en normaalgezien is dat geen gevolg van dat frictiesyndroom.

Deze ingreep is "daghospitaal", dus mag ik hem strakkies terug gaan oppikken. Zijn pootje zal dan in de plaaster liggen voor een week (dat wordt lekker rondpikkelen) en daarna wordt het kiné, kiné en nog eens kiné om alles terug in de plooi te krijgen. Alles bij elkaar zal het zo'n maand of 2 duren voor hij terug deftig zal kunnen trainen met de fiets. Net op tijd om de voorbereiding voor het volgende wielerseizoen aan te vatten... ;-)

Intussen zal ik dus maar mijn verpleegstersschortje bovenhalen en mijn schatteke ne keer goed in de watten leggen hé. Ben eens benieuwd hoe lang hij het "platliggen" gaat volhouden... Hij heeft niet echt een zittend gat zoals ze zeggen... :-)

09:28 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

21-07-05

Finally... Pinnie is back!

't Is intussen al een hele poos geleden, maar alles verloopt hier intussen prima! Alleen de skynet blogs laten het nog regelmatig afweten, want ik heb al een paar pogingen ondernomen om eens een berichtje te posten en jawel... toen lagen de blogs natuurlijk iedere keer plat! :-p

De nieuwe job valt reuzegoed mee en ook de collega's die ik tothiertoe heb leren kennen, zijn allemaal fijne mensen. Vanaf dag 1 kreeg ik al een aantal opdrachten en dossiers toegewezen, kwestie van er meteen goed in te vliegen! Gelukkig was het beginnen op een vrijdag, dus ik had direct een weekendje om te recupereren... ;-)

De eerste week stonden er 2 belangrijke vergaderingen op de agenda waar ik naartoe moest en verder mocht ik me op eigen tempo inwerken in de toegewezen dossiers. Elke dag leren we weer wat bij, leren we nieuwe mensen kennen (ongelooflijk hoeveel volk er in het hele gebouw rondloopt!) en krijgen we een beter beeld van de organisatie.

Wat het werkregime betreft, mag ik zeker niet klagen. Er is een soort van "glijdende" werkuren van toepassing waarbij we moeten beginnen tussen 7u30 en 10u en er dagelijks 8u moet gewerkt worden (dus tussen 15u30 en 18u mogen we terug naar huis). In vergelijking met mijn vorige job ben ik nu in een groep terecht gekomen waar er een hoop sportieve mensen rondlopen. Vooral lopers en fitnessers, maar ik heb intussen ook al reclame gemaakt voor de Sterathlon in Sint-Niklaas op 21 augustus waardoor er al 2 zwemtrainingen zijn geweest. Hopelijk kunnen we daar met een bedrijfsteam aantreden! :-)

Allé, da's voorlopig wel genoeg denk ik... De sportieve uitspattingen van de voorbije weken zal ik later nog wel posten. Ciao!

22:03 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

28-06-05

Laatste dag?!?

Het is weeral een hele tijd geleden dat ik hier nog eens een berichtje heb gepost, shame on me! Maar het is de laatste weken nogal druk geweest en ik denk niet dat dat zo direct zal veranderen...

Zoals eerder al vermeld, heb ik redelijk wat tijd gestoken in solliciteren, schriftelijke/mondelinge examens, psychotechnische proeven (tot je er bijna gek van wordt!) en wachten op de resultaten ervan. Enkele weken geleden was ik geslaagd voor zo'n resem tests en was het wachten op een officiële bevestiging. Die is er uiteindelijk ook gekomen en na wat getelefoneer & over-en-weer geloop met allerlei paperassen kan ik op 1 juli ook effectief beginnen op mijn nieuwe job! :-)

Nu is het nog kwestie van alles op te rommelen, eventueel wat "lopende zaken" doorgeven aan de collega's en definitief de deur van mijn eerste échte job achter me dichttrekken. Best allemaal spannend, want je weet nooit op voorhand wat de nieuwe job allemaal zal inhouden, hoe de collega's daar zullen zijn, enz... Maar ik kijk er echt naar uit en hoop dat ik me snel kan integreren in die nieuwe omgeving! :-)

Het bloggen zal de komende weken dus misschien nog eventjes op een laag pitje blijven, maar ik zal mijn best doen om toch regelmatig een update te posten over mijn belevenissen op het werk & op sportief vlak. Want we blijven uiteraard ook nog wat sporten tussendoor hé!

08:29 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

20-06-05

Trainingen W24

Het dagelijkse updaten loopt een beetje achter, nogal veel aan de hand de laatste tijd. Daarom een samengebalde post met de sportieve uitspattingen (ahum...) van de voorbije week. Ondanks het warme weer hebben we niet echt stilgezeten zenne... Lopen is net iets te zwaar bij +30°C, dus hebben we wat meer op de fiets gezeten.

Woe 15/6
De wekelijkse looptraining, met af en toe een paar kleine regendruppels, dus zijn we weer gewoon met de wagen naar de training gereden. Tamelijk magere opkomst: enkel Koen, Benny, Trees, An, Magda, zusje en ik waren present. Een paar rondjes opwarming op de atletiekpiste voor we aan de "echte" training konden beginnen. Zoals de afgelopen weken geen versnellingen pur sang, maar afwisselend een rondje op de Finse piste en een - versneld - rondje atletiekpiste. Het draafwerk op het grasplein was er deze week niet bij. Behoorlijk pittige training, weinig recuperatie aangezien de 400m versnelling telkens afgewisseld werd met een Fins rondje... Nadien nog een paar rondjes uitgelopen op de atletiekpiste en wat stretching achteraf. Totale training: 53'

Do 16/6
Samen met schattie op de fiets voor een toereke van 35km. Da's uiteraard geen mega-afstand, maar na een goei uur speelt schattie zijn knie altijd terug op en moeten we verplicht huiswaarts keren - of ik kan aan een ballasttraining beginnen met schattie aan mijn arm... ;-) Totale training: 1u13' wat goed is voor een gemiddelde van een dikke 28km/u.

Za 18/6
Opnieuw een fietstochtje met schattie, ondanks de toch wel tropische temperaturen van meer dan 30°C!!! Lopen kan ik dan echt niet opbrengen, ik denk dat ik het vochtverlies dan niet zou kunnen bijhouden, zelfs al loop ik met een infuus... Dus weer de fiets op, goed ingesmeerd met factor 30 - anders kom ik als een kreeftje terug thuis! Deze keer een tochtje van 34km op 1u13', rondgepeddeld aan een gemiddelde van 28km/u.

Zo 19/6
Ook zondag hebben we een toereke met de fiets gedaan. 't Was hier in de Kempen weer dik boven de 30°C, dus zijn we pas in de late namiddag vertrokken. Ondanks de hitte een langere trip gedaan, de sportdrank in mijn drinkbuske leek na een kwartier meer op thee. Helaas geen autowassende of grasbesproeiende mensen tegengekomen onderweg die ons op een verfrissende straal konden trakteren... Na 1u35 terug thuis aangekomen met 41.5km op de teller, goed voor 26km/u gemiddeld - da's ruim voldoende gezien de temperatuur! :-)

11:28 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

14-06-05

Sporteeeeeuuuuuuuh

De sportstille periode is - hopelijk definitief! - achter de rug. Ik heb me de laatste weken een beetje laten gaan, hoewel er niet meteen een specifieke aanleiding toe was. Alhoewel, misschien heeft het iets te maken met het blessureleed van mijn schattie die maar niet uit de lappenmand geraakt... Maar vorige week heb ik de draad terug iets steviger opgenomen en toch wat meer gepresteerd dan mijn dagelijkse wandeling van en naar de bushalte/werk/thuis.

Woensdagavond zijn zussie en ik er stevig ingevlogen: in plaats van de gewone wekelijkse groepstraining waren we in een supersportieve bui en zijn we met de fiets naar de training gereden. Halfuurtje fietsen (ni echt doorgereden maar ook geen slakketempoke), daarna looptraining en een halfuurtje terug naar huis. Goed voor net geen 2u sportplezier! De looptraining was trouwens een herhaling van vorige week. Eerst een paar rondjes opwarming op de atletiekpiste en dan een keer of 5 volgend parcours: rondje atletiekpiste, rondje grasveld (da's goed voor onze spieren & gewrichten zeker?!?) en rondje Finse piste. Deze week waren we iets beter gemotiveerd en werd het tempo op de atletiekpiste ook écht opgedreven. :-) Note to myself: met het oog op een 2e deelname aan de Steratlon in Sint-Niklaas eind augustus, méér trainen op de fiets-loop overgang!!! Zelfs na een halfuurtje redelijk op't gemakske rondpeddelen, voelde ik het de eerste 5 minuutjes tijdens de loopopwarming...

Zaterdag stelde schattie voor om samen een toereke met de fiets te gaan doen, maar ik had besloten om mijn looptrainingen een nieuwe impuls te geven, dus liet ik hem alleen vertrekken. Snel mijn looptenue aangetrokken en een kleine boswandeling gemaakt, goed voor een klein uurtje lopen aan een gezapig tempoke. Een mens moet nu ook weer ni ineens teveel gaan overdrijven hé... ;-)

Zondagvoormiddag was het tijd voor het fietstochtje - in uitgesteld relais dus. Schattie sukkelt nog steeds met zijn knieblessure, maar hij was duidelijk aan't testen hoever hij kon gaan, want we hebben een heel stuk tegen 33-34km/u zitten sjeezen. Eerlijkheidshalve moet ik er wel bij vermelden dat ik me heb laten verleiden tot een portie wieltjeszuigerij, op m'n eentje haal ik anders zo'n snelheden niet gauw (een strook bergafwaarts niet meegerekend). In totaal 1u10' gefietst, niet echt lang, maar toch 34km op de teller wat neerkomt op een goeie 29km/u gemiddeld.

's Namiddags zijn we in Viersel gaan supporteren voor de 1/4 triatlon, da's nog eens sport! :-) Ik heb niks dan bewondering voor die mensen, van (sub)topper tot (super)recreant: ge moet het maar doen! Nog efkes vermelden dat Erik zaterdag de 10 Mijl in Viersel heeft gewonnen in een knappe tijd van 55'59". Nogmaals een dikke proficiat Erik! :-)

11:53 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

08-06-05

NEW --- NEW --- NEW

Op aanvraag van Péke heb ik zonet een mailknopje aan mijn blog toegevoegd.

Vanaf nu kan je dus naast de traditionele reactie onder mijn posts ook gewoon een berichtje in mijn mailbox droppen.

Als dat geen service is...!! ;-)

15:13 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

07-06-05

Massajogging Grobbendonk

Zoals gezegd hebben we zondag ons steentje bijgedragen aan de Sporttweedaagse tegen kanker in Grobbendonk. Een groot deel van onze woendagloopgroep was ook van de partij: Trees, An, Koen, Benny, Steve, Simmie (in extremis toch nog kunnen overtuigen om mee te gaan!) en ik. Het was wel een beetje spannend voor de start: we waren er maar net op tijd en hebben het stuk van de parking naar de inschrijving al joggend afgelegd, meteen de opwarming dus... ;-)

Snelsnel een briefje ingevuld en samen met een steun/deelnamekaart afgegeven aan de inschrijvingstafel, waar we een sticker in de plaats kregen die we ergens zichtbaar moesten plakken. Gelukkig was de sponsor in kwestie toevallig "mijn" bank... ;-) Dan meteen richting start gespurt en alle deelnemers gescand, op zoek naar onze loopvriendjes. Die hadden we redelijk gemakkelijk teruggevonden en zo konden we dus met ons groepje samen lopen. Vóór de start had ik eigenlijk nog een sanitaire stop moeten inlassen, maar omdat het allemaal zo nipt was, heb ik dat overgeslagen. Een beetje druk op de blaas is natuurlijk niet ideaal, maar voor 5km ging dat nog net. :-D

Iets later dan voorzien, om 14u10 klonk het startschot en schoten we weg als een pijl uit een boog. Allé, iets minder snel misschien, want het was opletten geblazen dat je niemand omver zou lopen of je voeten zou omslagen op de onverharde ondergrond. Na ongeveer 500m liep iedereen al wat meer gespreid waardoor je toch meer relax kon lopen. In het begin liepen we met heel ons groepje samen, maar we waren al snel Benny uit het oog verloren. Na een tijdje begon Koen wat te versnellen, Steve liep met hem mee en ik pikte ook nog aan. De andere vrouwen bleven op hun tempo verderlopen want Trees mocht zich zeker niet forceren na een kleine heelkundige ingreep 2 weken geleden. Kort na het bordje van de 3km moest ik de rol lossen. Koen bleef precies versnellen en ik voelde dat ik op m'n adem zou trappen als ik nog een tandje moest bijsteken. Ik heb de mannen dan maar laten lopen en probeerde mijn eigen tempo verder aan te houden. Het was trouwens nog behoorlijk warm om te lopen en de dreigende wolken hielden hun lading treiterachtig voor zich. Na enkele minuten "alleen" kwam ik bij een ander meisje die exact hetzelfde tempo liep. Het overige deel hebben we dus met z'n tweetjes samen gelopen, waarbij ze o.a. vertelde dat ze vorige week nog de 20km in Brussel had meegedaan. Ik was dus al blij dat ik haar kon volgen! ;-) Na 5km was er een afsplitsing - de 10km lopers moesten 2 rondjes doen - naar de finish. Nog even verwarring in de finishzone om de juiste weg te vinden, maar uiteindelijk afgeklokt op 28'52" voor een totale afstand van 5.2km.

10:00 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

05-06-05

Actieve zondag

Buiten het uitslapen en bijgevolg iets langer dan gewoonlijk in bed liggen, heb ik vandaag toch al het een en ander uitgestoken... Schattie was pistolékes gaan halen bij de bakker en na een verkwikkende douche hebben we die samen opgesmikkeld. Daarna is schattie gaan vissen... jawel, vissen! Door een aanslepende knieblessure zit hij al een hele tijd noodgedwongen aan de kant en komt er van koersen weinig in huis. Bijgevolg zit niet alleen schattie zijn "kas op te fretten", maar ook zijn ma & pa zitten zich in't weekend vaak stierlijk te vervelen. Als schattie zijn gezondheid helemaal piccobello is, gaan we namelijk altijd met z'n allen mee naar de koers. Maar nu zitten zijn ouders dus al een heel aantal weekends gewoon thuis en wordt er alleen nog maar op tv naar de koers gekeken. Daarom ging schattie vandaag samen met z'n pa vissen. Dieje mens zat al de hele morgend braaf te wachten thuis totdat schattie daar verscheen om te kunnen vertrekken. Zo rond 10u30 zijn ze pas vertrokken, véél later dan gewoonlijk, want zijn pa zit meestal al rond een uur of 7-8 aan het water...

Vissen zegt me niks, maar ik heb intussen ook niet stilgezeten. 't Is zondag voor iets dus... ik ben aan het bakken geslagen! ;-) Het frangipanegebak staat al af te koelen op een roostertje en nu zit er nog een rijstvlaai in de oven. Het ruikt hier dus overheerlijk (al zeg ik het zelf)... Nog wat wassen, drogen & stofzuigen tussendoor en dan kunnen we sebiet naar het militair domein in Grobbendonk vertrekken voor die 5km massajogging. Ze hebben wel een beetje pech met hun "sportweekend tegen kanker", ben eens benieuwd of er veel volk zal zijn met dit triestig weertje. Maar allé, weer of geen weer, we zullen daar ons beentjes nog eens gaan losgooien hé.

12:25 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

02-06-05

Groepstraining 1/6

Gisteren nog eens een looptraining in Herentals meegedaan. 't Was weeral 2 weken geleden (shame on me!) dat ik mijn loopschoenen nog had aangehad, dus ik vreesde het ergste... Gelukkig had Mieke medelijden met ons - het was redelijk warm om te lopen - en had ze eens speciale training voorzien. Om te beginnen moesten we een ronde op de atletiekpiste lopen, daarna een toereke over het grasveld van het voetbalplein dat in het hart van de atletiekpiste ligt en vervolgens een ronde op de Finse piste. Dit mochten we zo lang blijven herhalen als we zin hadden, maar wel het rondje op de atletiekpiste telkens het tempo wat opdrijven. Na een dikke 50' en een laatste rondje atletiekpiste om uit te lopen zijn we aan het stretchen gegaan. Best wel een leuke training, 't was eens iets anders dan het traditionele versnellingswerk.

12:58 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

31-05-05

Delicious

Schattie was gisteren een hele dag alleen thuis. Dat komt ervan als er teveel overuren gedaan worden en het overurensaldo op het einde van de maand te hoog is... Helaas was het voor schattie niet zo'n schitterend weer als het afgelopen weekend en waren er weinig uitdagingen om de dag door te komen. Ons wagenpark (mini Fiatje & grote Opel) had hij vrijdag al stevig onder handen genomen en ik had dit weekend de was & strijk volledig weggewerkt, dus weinig te doen in huis...

Wat luieren, lummelen & rondhangen was de boodschap. Beetje sport op tv is ook altijd leuk, maar schattie is van het actieve type en wordt stilaan zot na een goeie 5 weken fietsinactiviteit wegens knieblessure. Tot mijn groot jolijt is hij 's middags aan het koken gegaan, leuke verrassing als ik thuis kwam! 't Was een specialleke: paëlla/nasi rijstschotel met gecamouffleerde kip (verkeerdelijk Oxo potje gebruikt i.p.v. Sojasaus om kippetje te bakken - kip "gewassen" - evengoed toch nog sojasauspotje bovengehaald) en lekkere groentjes. Voor dessert had hij yoghurt met fruitjes geprepareerd. Allemaal héél erg lekker & gezond, mijn schattie is echt een schattie... :-)))

19:20 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Alex Agnew - Part II

Jiehaaaaa, het is gelukt!!! Net telefoon gekregen van een hele vriendelijke mevrouw uit Brecht. Blijkbaar was er zoveel interesse in het optreden van Alex Agnew dat ze nog een extra voorstelling ingelast hebben op donderdag 9 juni. :-)

De laatste tijd zit alles redelijk goed mee, misschien moet ik toch maar eens overwegen om een Lotto formuliertje in te vullen... ;-)

11:34 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

26-05-05

Alex Agnew

Helaas net naast tickets voor de voorstelling KA-BOOM! van Alex Agnew gegrepen. 't Is te zeggen, 2 dagen te laat om nog een ticketje te kunnen bemachtigen want ook de 2e voorstelling binnenkort in Brecht is volledig uitverkocht!

We staan nu wel op één of andere wachtlijst, in de hoop dat er eventueel nog een extra voorstelling komt. Maar op zijn playlist staan voorlopig geen andere voorstellingen, niet in Brecht en ook nergens anders, dus we zullen op onze honger moeten blijven zitten... Iemand die toevallig van zijn ticketjes voor 10 of 11 juni vanaf wil?!? Let me know! Of Alex, als je dit leest: doe er nog een avondje bij, plieeeeezzz...

09:09 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

25-05-05

Teveel gedronken?!?

<<--- Effe klikken om een groter beeld te krijgen

Als je hier een punthoofd of schele koppijn van krijgt, heb je waarschijnlijk te diep in het glas gekeken... ;-)

10:34 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

24-05-05

:-)

Net telefoontje gepleegd en jawel... ik ben GESLAAGD!!

Nu is het afwachten tot we een brief in de bus krijgen met de schriftelijke bevestiging en eventueel een voorgestelde datum voor indiensttreding als we bij de hoogst gerangschikte geslaagde kandidaten zijn. Weeral wachten dus, maar daar zijn we intussen zowat specialist in... ;-)

Bedankt voor het duimen en meeleven, dat heeft er volgens mij ook voor een groot stuk tussengezeten zenne. ;-)

10:56 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Spannend...

Het mondelinge gedeelte gisteren is vrij goed verlopen. Zoals gezegd, moesten we om 12u30 ter plaatse zijn. Er zaten daar nog 3 andere kandidaten te wachten en een 4e man, die een vakbondsafgevaardigde bleek te zijn. Na controle van onze oproepingsbrief en identiteitskaart moesten we nog een half uurtje wachten voor we de voorzitter van de examenjury te zien kregen. We zouden één voor één binnengeroepen worden voor een kort gesprekje en dan wat voorbereidingstijd krijgen voor een presentatie van één van de onderdelen van de schriftelijke proef. Na ons groepje kwam er nog een tweede groep met 4 kandidaten, in totaal dus 8 overblijvers.

Helaas werkten ze in alfabetische volgorde en was ik laatst aan de beurt... Wachten, wachten, wachten dus en intussen wel een losse babbel met de andere kandidaten. Het was al 14u30 voor het mijn beurt was en eigenlijk waren er weinig zenuwen te bespeuren. Een mens geraakt op den duur gewoon aan zo'n situaties zeker?!? ;-)

Ik mocht eerst een paar vragen voorbereiden voor de jury i.v.m. de te presenteren case. Daarna kreeg ik 5 minuutjes tijd om die vragen te stellen, maar zo lang heeft dat niet geduurd denk ik... Ik vond het een vrij moeilijke opdracht: je moest een advies formuleren over het leasen van een bedrijfsgebouw op zeer lange termijn. Daarna kreeg je opnieuw een 20-tal minuutjes tijd om de presentatie zelf voor te bereiden. Er lagen ook blanco slides, dus heb ik de paar ideeën die ik had maar op zo'n slide gezet om toch een beetje een houvast te hebben tijdens de presentatie. Die verliep redelijk vlot, ik kon niet altijd op alle vragen antwoorden, maar heb toch geprobeerd om zo goed en zo kwaad als het kon mijn mening te verduidelijken. Af en toe zag ik een paar juryleden knikken, dus dat sterkte mijn zelfvertrouwen wel een stuk. De afsluitende "babbel" duurde slechts 5 minuutjes, dus veel is daar niet meer gezegd eigenlijk.

Om 15u30 was het hele gedoe achter de rug en kreeg ik weer een telefoonnummer mee waar vandaag het verdict kan vernomen worden. 'k Zal eens rap bellen se, ben wel eens benieuwd. Op basis van de case zou ik niet al te veel verwachten, maar ik denk wel dat ik mijn standpunt redelijk overtuigend heb verdedigd, misschien is dat ook al iets waard... ;-)

10:34 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

23-05-05

Psychotechnisch onderzoek - part 2

Vorige week dinsdag heb ik nog eens het genoegen gehad van een psychotechnisch onderzoek te mogen ondergaan. Deze keer werd het helemaal anders aangepakt: 3 vragenlijsten moeten invullen en die werden meteen "verbeterd" en besproken met de consulente. Op die manier kan je het profiel dat uit zo'n test komt toch nog enigszins bijsturen of de antwoorden meer nuanceren. En volgens de leiderschapstest ben ik iemand die beslissingen en werkwijzen uitlegt aan de groep. Al bij al viel het dus nog wel mee...

De volgende stap in de selectieprocedure gaat deze middag door. Ben wreed benieuwd hoe dat in z'n werk zal gaan. We zullen volgens de beschrijving in de vacature getest worden op beleidsadviserende kennis, leidinggevende capaciteiten (lap, daar zijn ze weer!), technische vakkennis, organisatorische vaardigheden, relationele vaardigheden, vaktechnisch-uitvoerende vaardigheden, deontologie, bedrijfscultuur, flexibiliteit & last-but-not-least leervermogen. Een hele resem als je't mij vraagt en daar wordt 2,5 uur voor uitgetrokken. Hopelijk moet ik niet de ganse tijd babbelen, want ik weet begot niet wat ik dan allemaal zou moeten zeggen. Misschien zijn er ook nog wat testjes of zo bij?!? In de vacature staat iets van interactieve oefening, vraagstelling jury & case vakgebied enzo. Niet dat ik daar iets meer mee weet... :-p Allé ja, we zullen het straks wel horen en zien hé. Ge moogt altijd ne keer aan mij denken, zo tussen 12u30 en 15u... :-)

09:01 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

20-05-05

Groepstraining 18/5

Afgelopen woensdag weer een groepstraining afgewerkt op de atletiekpiste in Herentals. Samen met Simmie dinsdag nog een drie kwartiertjes gaan lopen en dat voelde ik nog wel... :-p

De groep was bijna voltallig, Ann & Magda ontbraken op het appel, maar zussie was deze keer wel van de partij! Dankzij het mooie weer kon ze met de fiets naar de training (iets van een 20-25 minuutjes), daar een minuutje of 20 kalmaan meelopen & voldoende stretchen om dan terug met de fiets naar huis te bollen. Enkel op het einde begon de knie een beetje op te spelen bij het lopen, ze zal dus voorzichtig moeten proberen opbouwen...

We beginnen onze training tegenwoordig altijd samen met het pas gepromoveerde beginnersklasje dus is het terug een grote groep bij het begin van het opwarmwerk. We zijn gestart met 4 toertjes op de atletiekpiste (na 3 rondes splitste de beginnersgroep zich af naar de Finse piste), waarna ook wij een rondje Finse piste draaiden en opnieuw een drietal op de atletiekpiste. Vervolgens de klassieke snelheidsoefeningen, zij het onder een lichtjes gewijzigde vorm dan diegene die we nu zowat gewend zijn, nl. 5 keer 100m afwisselend snel & traag en vervolgens 5 keer 200m, zelfde verhaal. Als afsluiter mochten we nog 2 rondjes over het grasplein draven, da was iets nieuw en onze spiertjes werden dat goed gewaar!

Weeral een goeie training gehad, maar in't vervolg toch maar afzien van een looptraining de dag voor zo'n groepstraining met snelheidswerk... ;-)

15:15 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |