20-03-08

Triootje

Vandaag een looptriootje gedaan... :-) Niet alleen met loopmaatje I., maar ook Schattie was van de partij! Iets vroeger thuis geraakt dan gewoonlijk - vergadering was onverwachts vroeger gedaan én ik werd opgepikt aan de bushalte. Aangezien het effe droog leek tussen 2 buien door, snel onze looptenue aangetrokken en met loopmaatje I. afgesproken.
Zij was natuurlijk verrast toen we plots met ons tweetjes voor de deur stonden, maar vond het geen probleem om met z'n drieën te gaan lopen. Redelijk op het gemakske gelopen - toch zeker voor Schattie - en netjes een 5km binnen het half uur gehaald. Voor I. was dit de eerste keer zonder wandelintermezzo, knap! :-)
Het groepsloopje viel blijkbaar wel in de smaak, want ze stelde zelf al min of meer voor om te proberen de groep komende maandag uit te breiden met haar vriend. 't Was alleen nog een kwestie van hem zover te krijgen om zijn loopschoenen aan te trekken. Ben eens benieuwd, want het weerbericht belooft niet al te veel goeds...

Ah ja, zaterdag staan we waarschijnlijk aan de start van de Natuurloop in Lier. Schattie gaat zeker voor de 10km, ik twijfel nog tussen 5 en 10. 't Zal afhangen van het weer en de form van de dag... :-p Zijn er nog sportieve bloggers die daar present zullen zijn???

22:09 Gepost door Pinnie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) | Tags: lopen |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.