25-09-06

Workathlon

Vrijdagmiddag nog een leuk "wedstrijdje" meegepikt in hartje Antwerpen. :-) De eerste editie van de WORKATHLON in onze eigenste koekestad, daar konden we natuurlijk ni aan weerstaan hé...

Twee van mijn collega's wisten me te overtuigen om amper 2 dagen voor onze grote sportafspraak (daarover later meer) de spiertjes alvast op te warmen tijdens een kort middagloopje. Dus stonden we 's middags paraat in onze werkplunje - zij het lichtjes aangepast voor de gelegenheid - voor een parcours van 4km door de kronkelende straatjes van hartje Antwerpen. Vóór de start werd er nog een gezamelijke warming-up sessie georganiseerd door een afgetrainde sportinstructeur & -instructrice. Voor velen was dit al een stevige inspanning zo op het middaguur...!! ;-) De gevraagde werkattributen waren iets moeilijker te verzinnen, gezien het grote bureaugehalte van de huidige job. Er waren nochtans ploegen die daarin iets creatiever voor de dag kwamen... Onder andere mannen van de Gamma met een winkelkarretje en aangekleed met van die sandwichpanelen, sportieve kantoorbinken volledig in maatpak inclusief aktentas, hoogtewerkers in volledige klimuitrusting en zelfs enkelingen in een peignoir (welk bedrijf zouden die vertegenwoordigd hebben?!?)

Volgens ATV stonden er 234 vertrekkers aan de start, ni slecht voor een eerste editie... Vooral de sfeer was echt wel tof, zo midden in de stad pal op het middaguur! Volgend jaar ga ik alvast proberen om ook een paar collega's extra warm te maken voor dit sportevenement... :-) Voor een kleine fotoreportage verwijs ik graag naar de website van ATV.

21:06 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

GROTE STRATENLOOP SPOOR-NOORD Antwerpen Nu zondag is er een loopwedstrijd in Antwerpen ... 5 of 10 Km. Kom je daar meelopen ???
Ik ben alvast van de partij :-)

Gepost door: Erik | 30-09-06

sportieve groetjes Nog veel sportplezier ,
ik zelf doe aan wielrennen.
daaag!!

Gepost door: steffi | 23-05-07

De commentaren zijn gesloten.