10-09-06

Naweeën

De naweeën van de bedrijfstriatlon in Viersel beginnen stilaan duidelijk te worden. Allé, eigenlijk waren het technisch gezien voorweeën... Collega Birgit, die de zwemtrainingen met een serieus doel voor ogen - ahum... - wel kon smaken, had immers op internet al een nieuwe uitdaging gevonden vóór we onze geweldige prestatie in Viersel hadden neergezet. ;-)

Deze uitdaging is bekend onder de naam Ons bedrijf is triactief: een just-for-fun bedrijventriatlon die georganiseerd wordt door de Vlaamse Liga van Bedrijfssportbonden. Het speciale aan deze "wedstrijd" is dat je samen met je team een VOLLEDIGE TRIATLON moet afleggen, nl. 3800m zwemmen, 180km fietsen en 42km lopen. Met een ploeg van 8 à 10 teamleden zou dit geen al te groot probleem mogen zijn... Met een volledig team komt dat neer op een 15-tal lengtes zwemmen in een zwembad van 25m , 18km fietsen en 4,2km lopen.

Grootste uitdaging bleek de samenstelling van het team! Van alle collega's op onze dienst (zo'n stuk of 25) voelden weinigen zich geroepen... Dus zijn we een stapje verder gegaan in ons bedrijf en hebben we geprobeerd om ook op andere diensten sportieve collega's te vinden. Na een week of 3 is ons dat uiteindelijk ook gelukt! :-) Beter nog: het is zelfs een volledig team geworden (verhouding mannen/vrouwen is bovendien netjes fifty-fifty). Jawel... 10 sportieve mensen hebben zich geëngageerd om op 24 september aan de start te verschijnen!

We hebben intussen natuurlijk ni stilgezeten en ook de collega's die meteen "ja" hadden gezegd, zijn al volop aan het trainen - weliswaar ieder op zijn/haar niveau! Er worden trainingsschema's - of wat daarvoor moet doorgaan - uitgewisseld en we peppen mekaar op om toch maar een trainingske extra in te lassen. Als je één van de dagen een hoop gegiechel hoort in het Wezenbergzwembad, is de kans dus groot dat het een groepje van onze collega's is! :-)

15:56 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.