06-11-05

Een nieuw begin...

Ahum... het is zodanig lang geleden dat ik nog eens een berichtje op mijn blog heb gezet dat ik niet goed weet hoe ik eraan moet beginnen... Het was sportieve Erik die me deze week vroeg wanneer er nog eens wat nieuws op mijn blog zou verschijnen en ik heb hem toen beloofd dat ik er dit weekend werk van zou maken en belofte maakt schuld, niet waar?!?

Er is sinds mijn laatste post - nu intussen net geen 3 maanden geleden - uiteraard een hele hoop gebeurd... veel te veel om allemaal in een keer te vertellen... ;-) Op de nieuwe job is het lekker druk, da's ook een van de redenen waarom het hier de laatste tijd zo stil was! Maar ik mag zeker ni klagen: de job is echt wel interessant en de (meeste) collega's zijn héél toffe mensen.

Op sportief vlak is het dan weer iets rustiger. Alhoewel... met het aangename weer van de voorbije weken heb ik wel wat kilometertjes afgemaald op mijn fietske. Een paar tripjes rond de 60 en 70km, da's al een behoorlijke afstand voor mijn beentjes... ;-) Maar het lopen is alweer effe geleden, da zal een pijnlijke zaak worden als ik mijn loopschoenen van onder het stof ga halen. En nu het zo vroeg donker is, zal er opnieuw meer gelopen worden i.p.v. gefietst. Samen met enkele collega's wordt er wel wekelijks gezwommen. Op onze vaste dag gaan we 's morgens vóór het werk het zwembad een halfuurtje onveilig maken om dan samen een lekker & gezond ontbijt te verorberen voor we er op het werk stevig invliegen.

Zo, ik denk dat ik het hierbij ga laten... kwestie van de volgende dagen nog wat te vertellen te hebben hé... ;-) Nee, er is meer dan genoeg gebeurd, aan verhalen is er geen gebrek, maar het zal vooral kwestie zijn van regelmatig even tijd te maken om hier iets neer te tokkelen. Mijn favoriete blogjes heb ik de voorbije maanden wel van op een afstand gevolgd, maar om helemaal weer bij te zijn heb ik nog wat leeswerk voor de boeg... Tot de volgende!

21:27 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Pinnie is back ... We vreesden al dat je van de aardbodem was verdwenen ...
Blij dat je terug bent, Pinnie.
Ik ben eens benieuwd naar wat je allemaal te vertellen hebt ...

Gepost door: frank spencer | 06-11-05

Ik ben blij ... ... dat ik je nog eens terugzie :-)
Nog een fijne avond.
Lieve groetjes :-)

Gepost door: lady rosita | 07-11-05

De commentaren zijn gesloten.