09-08-05

Down Under

Toen ik deze middag mijn boterhammetjes op had en terug achter mijn pc wou kruipen, merkte ik dat er een berichtje op mijn gsm was binnengekomen. Het kleine schermpje op de buitenkant verraadde al dat het van mijn jongste neef uit Australië kwam.

Ik denk dat ik dat hier nog niet eerder verteld heb, maar ik heb dus een nonkel (broer van mijn ma) en tante + 2 neven down under. Ik heb zelfs de chance gehad van daar 2 keer zo goed als een hele zomervakantie door te brengen. De laatste keer is intussen al wel 10 jaar geleden (realiseer ik me net - ik word echt wel oud!!!), maar ik heb daar echt mijn hart verloren. Als ik kon, zou ik meteen naar ginder vertrekken! Helaas geraak je er niet zo makkelijk "permanent" binnen...

Terug naar het verhaal van vandaag... In dat berichtje vroeg mijn neef of ik een "land line" ofte vaste lijn had waar hij me op kon bellen en wanneer ik bereikbaar was. Ik was best wel nieuwsgierig dus heb ik de lijn doorgegeven op't werk waar hij me rechtstreeks kon bereiken. Na een minuutje of 10 ging de telefoon en had ik Australië aan de lijn! :-)

Om een lang verhaal kort te maken: hij gaat een dvd opsturen en ik moet er dan voor zorgen om zoveel mogelijk familieleden bijeen te krijgen om die samen te bekijken. Ik heb zo'n licht vermoeden waar het over zal gaan, maar ik blijf uiteraard héél benieuwd. Hopelijk werken de postdiensten een beetje mee en duurt het niet te lang voor die dvd hier in de bus valt! ;-)

19:12 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Hopelijk heeft hij die niet opgestuurd met een prior-zegel. Tzou wel eens lang kunnen duren.
Groetjes, Yapede

Gepost door: yapede | 09-08-05

Jippieeeeeeeeeee Die gaan trouwen en wij mogen allemaal op hun kosten naar aussieland komen meevieren :DDDDDD HIP HOI HIP HOI

Dag Zussie... da was lang geleden hier... Hoe was gisteravond??????

Gepost door: Talia | 11-08-05

Australië... ... "mijn" land ... heb er ook mijn hart verloren :-)

Gepost door: Dana | 11-08-05

stem! Loggende lopers (of lopende loggers) verenigt u! Stem alsjeblieft op mij bij [url]www.wieheeftdeleukste.web-log.nl[/url]!! Alvast bedankt!

Gepost door: wendie | 05-09-05

De commentaren zijn gesloten.