21-07-05

Finally... Pinnie is back!

't Is intussen al een hele poos geleden, maar alles verloopt hier intussen prima! Alleen de skynet blogs laten het nog regelmatig afweten, want ik heb al een paar pogingen ondernomen om eens een berichtje te posten en jawel... toen lagen de blogs natuurlijk iedere keer plat! :-p

De nieuwe job valt reuzegoed mee en ook de collega's die ik tothiertoe heb leren kennen, zijn allemaal fijne mensen. Vanaf dag 1 kreeg ik al een aantal opdrachten en dossiers toegewezen, kwestie van er meteen goed in te vliegen! Gelukkig was het beginnen op een vrijdag, dus ik had direct een weekendje om te recupereren... ;-)

De eerste week stonden er 2 belangrijke vergaderingen op de agenda waar ik naartoe moest en verder mocht ik me op eigen tempo inwerken in de toegewezen dossiers. Elke dag leren we weer wat bij, leren we nieuwe mensen kennen (ongelooflijk hoeveel volk er in het hele gebouw rondloopt!) en krijgen we een beter beeld van de organisatie.

Wat het werkregime betreft, mag ik zeker niet klagen. Er is een soort van "glijdende" werkuren van toepassing waarbij we moeten beginnen tussen 7u30 en 10u en er dagelijks 8u moet gewerkt worden (dus tussen 15u30 en 18u mogen we terug naar huis). In vergelijking met mijn vorige job ben ik nu in een groep terecht gekomen waar er een hoop sportieve mensen rondlopen. Vooral lopers en fitnessers, maar ik heb intussen ook al reclame gemaakt voor de Sterathlon in Sint-Niklaas op 21 augustus waardoor er al 2 zwemtrainingen zijn geweest. Hopelijk kunnen we daar met een bedrijfsteam aantreden! :-)

Allé, da's voorlopig wel genoeg denk ik... De sportieve uitspattingen van de voorbije weken zal ik later nog wel posten. Ciao!

22:03 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Oef... Je bent terug , ik dacht al dat je je blogje had opgegeven...
Trainen maar voor Sterathlon hé !!
Veel succes alvast , en bedankt voor t supporteren vandaag :-)

Gepost door: erik | 24-07-05

De commentaren zijn gesloten.