20-06-05

Trainingen W24

Het dagelijkse updaten loopt een beetje achter, nogal veel aan de hand de laatste tijd. Daarom een samengebalde post met de sportieve uitspattingen (ahum...) van de voorbije week. Ondanks het warme weer hebben we niet echt stilgezeten zenne... Lopen is net iets te zwaar bij +30°C, dus hebben we wat meer op de fiets gezeten.

Woe 15/6
De wekelijkse looptraining, met af en toe een paar kleine regendruppels, dus zijn we weer gewoon met de wagen naar de training gereden. Tamelijk magere opkomst: enkel Koen, Benny, Trees, An, Magda, zusje en ik waren present. Een paar rondjes opwarming op de atletiekpiste voor we aan de "echte" training konden beginnen. Zoals de afgelopen weken geen versnellingen pur sang, maar afwisselend een rondje op de Finse piste en een - versneld - rondje atletiekpiste. Het draafwerk op het grasplein was er deze week niet bij. Behoorlijk pittige training, weinig recuperatie aangezien de 400m versnelling telkens afgewisseld werd met een Fins rondje... Nadien nog een paar rondjes uitgelopen op de atletiekpiste en wat stretching achteraf. Totale training: 53'

Do 16/6
Samen met schattie op de fiets voor een toereke van 35km. Da's uiteraard geen mega-afstand, maar na een goei uur speelt schattie zijn knie altijd terug op en moeten we verplicht huiswaarts keren - of ik kan aan een ballasttraining beginnen met schattie aan mijn arm... ;-) Totale training: 1u13' wat goed is voor een gemiddelde van een dikke 28km/u.

Za 18/6
Opnieuw een fietstochtje met schattie, ondanks de toch wel tropische temperaturen van meer dan 30°C!!! Lopen kan ik dan echt niet opbrengen, ik denk dat ik het vochtverlies dan niet zou kunnen bijhouden, zelfs al loop ik met een infuus... Dus weer de fiets op, goed ingesmeerd met factor 30 - anders kom ik als een kreeftje terug thuis! Deze keer een tochtje van 34km op 1u13', rondgepeddeld aan een gemiddelde van 28km/u.

Zo 19/6
Ook zondag hebben we een toereke met de fiets gedaan. 't Was hier in de Kempen weer dik boven de 30°C, dus zijn we pas in de late namiddag vertrokken. Ondanks de hitte een langere trip gedaan, de sportdrank in mijn drinkbuske leek na een kwartier meer op thee. Helaas geen autowassende of grasbesproeiende mensen tegengekomen onderweg die ons op een verfrissende straal konden trakteren... Na 1u35 terug thuis aangekomen met 41.5km op de teller, goed voor 26km/u gemiddeld - da's ruim voldoende gezien de temperatuur! :-)

11:28 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

zondag Ik heb u zondag zien fietsen , uw aandacht was blijkbaar enkel op stef zijn wiel gericht ...hij heeft ons ook niet gezien wel gefloten dat we wa

Gepost door: erik | 20-06-05

... opzij moesten rijden :-)

Gepost door: erik | 20-06-05

Als ik dat allemaal zo lees moet je toch bijna vel over been zijn. In zo'n temperaturen zo'n inspanningen leveren. Toch veel plezier hoor :-)

Gepost door: yapede | 25-06-05

De commentaren zijn gesloten.