28-04-05

Groepstraining 27/4

Aangezien we vorig week op training voor de derde keer een 5km test hebben gelopen, zitten we nu volgens Mieke in het 4e leerjaar! :-p Van de start2runners die vorige week hun eerste 5km test hebben afgelegd, is er toch nog een redelijke groep komen opdagen voor de vervolgreeks richting 10km. Maar verder is er weinig veranderd op onze wekelijkse groepstraining, nog steeds het klassieke opwarmertje, gevolgd door enkele versnellingskes en als afsluiter nog wat afkoelingsrondjes.

Iedereen was opnieuw present en er waren er uiteraard ook een paar met spannende verhalen van de 5km short run van afgelopen zondag in Antwerpen. Ze hadden het er niet slecht vanaf gebracht, met een tijd rond de 29', zeker als je de vertraging aan de start/finish meetelt en het slalommen tijdens de eerste paar honderd meter. Benny had zich helaas opnieuw geblesseerd - een klein spierscheurtje in de kuit - maar was gisteren toch ook present voor een nieuwe fotoshoot.

Als opwarming 4 rondjes atletiekpiste en 1 rondje op de Finse piste. Daarna 4 versnellingen van 200m, telkens gevolgd door 200m recup en nog eens 2 keer 400m snel met 400m recuperatie. Tot slot nog een toer of 3 om uit te lopen en een beetje stretching. Tijdens het stretchen vertelde Mieke ons over de Sporttweedaagse die binnenkort georganiseerd wordt t.v.v. Kom op tegen kanker, maar daarover meer in een later postje...

16:17 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

hey Toffe prestatie van u,en nu hoop naar de Marathon,jij kan het !!!
Groetjes

Gepost door: michel | 28-04-05

De commentaren zijn gesloten.