25-04-05

Babybezoek

Gisterenmiddag op kraambezoek geweest bij Wannes. Allé, technisch gesproken was het geen kraambezoek meer, want kleine Wannes was vrijdagavond samen met de mama naar zijn nieuwe thuis getrokken. Wannes is het, euhm... effe denken... 't is een nichtje van schattie die voor de 2e keer mama is geworden, dus ik veronderstel dat ze zo'n klein ukje dan achterneefje noemen zeker?!?

't Is een koddig ventje en ondanks zijn behoorlijke lengte - 56cm bij de geboorte - is en blijft het toch mini-mini-klein zenne, zo'n baby'tje van een week oud. Hij heeft ook geweldig lange teentjes en vingertjes. Hij legde zijn handje op zijn gezichtje en dat was daardoor zo goed als volledig afgedekt. De grote zus - net 2 jaar geworden - was uiteraard bijzonder trots op haar nieuwe broertje. Ze trippelde naar het wiegje en zei met een piepstemmetje "da's onze Wannes", zooooo schattig... :-)

Na zijn papflesje kreeg ik hem in mijn armen gestopt en dat vond onze Wannes best ok. Hij heeft daar bijna een uur gelegen denk ik en was op z'n gemakje. Beetje indommelen, opnieuw wakker schieten en liggen friemelen, dan weer wat op z'n tutje sabbelen of zijn piepkleine sokjes uitsjotten. Mijn schattie schoot meteen in actie, die sok moest en zou terug aan dat voetje gaan! Maar dat was gemakkelijker gezegd dan gedaan... ;-) Met veel geduld en precisie, maar vooral ook héél voorzichtig krijg hij het sokje terug aan. Gelukkig vertelden de mama & papa dat zoiets vanaf dag 1 vanzelf gaat als het je eigen kindje is, schattie was direct gerustgesteld! Na een hele tijd zette Wannes toch zijn keeltje open en wat bleek?!? Het arme kereltje had nog honger want hij zoog mama's vinger bijna helemaal naar binnen... ;-) Dus maakte de papa nog snel een klein flesje klaar en was Wannes weer helemaal tevreden! Leuk bezoekje, schattie is helemaal verkocht...

16:01 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Baby'tje op schoot ! Als ik je zo hoor vertellen, zitten Schattie en Pinnie volgend jaar met een kleine op schoot, of heb ik het verkeerd voor ?
Je kan het alleszins moeilijk wegsteken !
Blijven oefenen ...

Gepost door: frank spencer | 25-04-05

Aanraden Idd, ik bemerkte hetzelfde gevoel van ....
En Frank en ik hebben beiden al het goeie voorbeeld getoond en kunnen jullie zeker van die kleine pagadertjes aanraden!!

Gepost door: Koen | 25-04-05

ja, da is zo snoes :D

Gepost door: Anne | 25-04-05

Brrr klein mannen. Nee merci. Allemaal schoon op een ander :-p

Gepost door: Péke | 26-04-05

Euhm... Zo'n vaart zal het allemaal niet direct lopen... Eerst nog wat tijd spenderen aan het zoeken van een nieuwe job en de bouwplannen en dan zien we wel... ;-)

Gepost door: Pinnie | 26-04-05

De commentaren zijn gesloten.