12-04-05

Gezondheidsloopje

Hehe, gisteren is het er eindelijk nog eens van gekomen. 's Avonds thuis meteen mijn looptenue aangetrokken en erop uit getrokken voor een gezondheidsloopje. Veel meer was het niet, want ik heb het met mijn nieuwe loopschoenen maar een halfuurtje uitgehouden!

Het zonnetje liet zich nochtans van haar beste kant zien en het was best aangenaam om te lopen, maar na 10 minuutjes begon mijn rechterschoentje te wringen. Een eeuwig terugkerend probleem... In de loopspeciaalzaak waar ik mijn vorig paar loopschoenen heb gekocht omschreef de verkoper in kwestie het plastisch als "da zijn ook geen mannequinvoetjes hé"... :-p Gevolg daarvan is dat ik nieuwe loopschoenen ook altijd echt moet "inlopen" inclusief joekels van blaren alvorens ik er weer plezier aan beleef om een rondje te gaan lopen. Ach ja, niks aan te doen zeker?!?

Na een halfuurtje vond ik het genoeg marteling voor één dag (ook links werd ik intussen een wreed schurend gevoel gewaar!) en ben ik terug binnengepikkeld. Morgen staat er een langere training op het programma, ik denk dat ik dan maar op mijn niet-meer-zo-splinternieuwe Saucony's ga vertrouwen om het een vol uur te kunnen uithouden... ;-)

16:25 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

ai klinkt pijnlijk... :s

Gepost door: Anne | 12-04-05

Ja idd ... en idd het zijn joekels van blijnen... als je het doet, doe je het meteen goed he zussie ;o)

Gepost door: Talia | 12-04-05

De commentaren zijn gesloten.