08-04-05

Groepstraining 6/4

Woensdagavond weer vol-le-dig uitgeregend, echt klets-kletsnat waren we na onze training. Als dat zo doorgaat, zal die Miss Wet Shirt contest er toch eens van komen zenne... ;-) De opkomst was bijgevolg weer magertjes, slechts 7 die-hards kwamen de regen trotseren: Koen, Magda, Mieke, Trees, An, Simmie en ik. Het was opnieuw Mieke's zus die ons de nodige instructies heeft doorgegeven.

De opwarming was hetzelfde als vorige week: 4 rondjes atletiekpiste en 1 rondje op de Finse piste. Daarna uiteraard versnellingskes, deze keer mochten we 5 keer 400m uit de beentjes schudden, telkens met 400m recup. We zijn er ni al te hevig aan begonnen, want we moesten proberen om die laatste 400m nog even snel te gaan als bij de eerste versnelling. En aangezien we niet helemaal voluit zijn gegaan - regen en wind vonden we trouwens een goed excuus - is dat nog gelukt ook! (Tijden: 2'20, 2'10, 2'05, 2'05 - eerste versnelling ben ik vergeten te timen) Na de versnellingen nog een rondje Finse en 5 op de atletiekpiste. Totale training: 1u06' en de hele training met ons groepje van 7 bijeen gebleven.

11:56 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

hmm en waar precies moet ik zijn als jurylid van de wet t-shirt contest?

Gepost door: Lord cms | 08-04-05

O wat mis ik de hele bende...ikke, het zusje, nog steeds geveld door knieblessure... Ben volop bezig aan 9 pijnlijke kinesessietjes... Can't wait to join y'all again! ;o)

Gepost door: Talia | 08-04-05

De commentaren zijn gesloten.