06-04-05

Lookin'...

for a new job! Maar da's tegenwoordig makkelijker gezegd dan gedaan. Het psycho-technisch onderzoek is dus niet zo goed afgelopen als gehoopt. Ik ga jullie de hele zever & details besparen, het kwam erop neer dat ik "onvoldoende leiderscapaciteit" in me zou hebben. Ze hebben er dus enkel en alleen o.b.v. die testen voor gekozen om mij (ter info: als enige overblijvende - én geschikte! - kandidaat) niet te weerhouden voor die job en de hele reutemeteut van voor af aan te doorlopen. Iets in mij zegt me dat die job waarschijnlijk voor een bepaald iemand bedoeld was en dat die persoon niet door de selectie is geraakt (maar dat zou ik eigenlijk niet mogen neerschrijven). Ik heb trouwens uit goede bron vernomen dat de ganse selectieprocedure nu zou versoepeld worden (hoewel zij mijn "leidersgebrek" absoluut niet door de vingers konden zien!), wat mijn vermoedens enkel maar versterkt...

Nu ben ik dus terug volop aan't zoeken... Helaas was ik echt al op die vorige job gebrand en lijkt er niks nog zo interessant natuurlijk. Ik vond echt dat die job me op het lijf geschreven was. 'k Zal dus nog efkes tijd nodig hebben om me erover te zetten misschien... Ik speel ook wel een beetje met het idee om me opnieuw kandidaat te stellen voor die ene job, maar veel zal dat waarschijnlijk niet uithalen zeker?!? Allé, we blijven intussen wel gewoon verder uitkijken, wie weet valt er hier of daar wel eens iets interessants uit de bus...

12:06 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

minder leuk om te horen maar euhm toch, de moed niet opgeven...

Gepost door: Anne | 06-04-05

Astemblieft he zeg... Als ik dat hier zo lees, moet je er zelfs geen moment aan twijfelen. Die job is inderdaad al bedoeld voor iemand die niet door de selectieprocedure is geraakt. En dan ben je gekl**t he...De kennistesten zijn objectief, met die resultaten kan niet geknoeid worden. Maar die psychodinges, daar kunnen ze natuurlijk mee doen wat ze willen.
Was het een functie bij de overheid?

Anyways, de moed niet opgeven! Ander en beter!

*troostknuf*

Gepost door: AV | 06-04-05

Werk zoeken is niet simpel meer en solliciteren al helemaal niet. Er was een tijd dat je je diensten kon aanbieden, terwijl je nu haast jezelf op de knietjes moet aanbieden. Keep goin'.

Foxy x

Gepost door: Foxy | 06-04-05

@ AV Over de kennistesten hebben ze met geen woord gerept, dus daar zal wel ni veel mis mee geweest zijn. Enkel dieje psychische zever hé, "gebrek aan leiderscapaciteit", da's trouwens toch ook iets dat je al doende leert (toch voor een stuk). Och ja, ik zit me hier weer opnieuw op te boeien en het haalt toch niks uit... ;-)
En inderdaad, het was "toevallig" bij de overheid, allé een gemeente, maar da's allemaal dezelfde zever hé.
Merci voor de troost, 'k voel me toch weeral een stukske beter... :-)

Gepost door: Pinnie | 06-04-05

@ Anne Merci... zo rap geef ik ni op hoor, maar moest het gewoon eens effe kwijt...

Gepost door: Pinnie | 06-04-05

@ Foxy Inderdaad, da's misschien nog het meest frustrerend hé. Als je weet dat je echt geschikt bent voor een bepaalde job (want zoveel jobs waarvan je meteen een whow-gevoel krijgt als je de vacature leest, kom je niet tegen), dat je zo'n examenjury ook van je capaciteiten kan overtuigen en dat je dan toch naast die job grijpt...

Gepost door: Pinnie | 06-04-05

balen hé bah, da's echt wel balen zeg. Maar mijn motto is : "ander en beter", ga er gewoon van uit dat er nog een veel betere job ergens op jou ligt te wachten! Veel sterkte!

Gepost door: Ruthje | 06-04-05

De moed niet opgeven zou ik zeggen. Misschien is het inderdaad niet zo'n slecht idee de hele reutemeteut opnieuw mee te doen.
Als dat de job is die je wil, zou ik er voor gaan.

Gepost door: yapede | 06-04-05

psycho Ik haat psycho-technisch onderzoek! Hopelijk valt er snel iets anders, beter uit de bus. Véél succes!

Gepost door: Lena | 07-04-05

De commentaren zijn gesloten.