30-03-05

De indringer

Maandag in de late namiddag nog eens een filmpje meegepikt, wat moet een mens anders doen op zo'n triestige paasmaandag?!? ;-) Wij gaan graag naar de cinema in Lier, daar heb je niet zo van die megatoestanden zoals in Metropolis bijvoorbeeld. Je kan daar 5 minuutjes voor het begin van de film arriveren en een plekje zoeken in één van de 2 zaaltjes met nog zo'n ouderwets interieur, lekker gezellig...

Het enige nadeel van die kleine cinema is dat ze uiteraard niet zo'n groot aanbod films hebben. Momenteel draaien ze er die Lollifanten film & Robots ('t is paasvakantie voor iets hé), Hitch, Miss Congeniality 2 en De indringer. Om de belgische filmindustrie een beetje te sponseren kozen we dus voor De indringer.

Kort samengevat een goeie film. Qua verhaal is hij iets minder gecompliceerd dan bijvoorbeeld De zaak Alzheimer en hij lijkt op een voorspelbaar einde af te stevenen, maar toch draait het helemaal anders uit dan verwacht (allé, toch anders dan ik verwachtte). Ik ga hier natuurlijk niks verklappen, anders is't niet plezant meer voor diegenen die nog willen gaan zien hé. De cast speelt schitterend, zowel de alombekende als de iets minder bekende acteurs en actrices. Een aanrader voor een triestige lentedag of voor de gelukzakken die vakantie hebben nu... ;-)

16:02 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ik was ook met diezelfde "sponsorreden" de zaal binnengestapt, en het viel me ook bijzonder goed mee. Er is nog hoop voor de Vlaamse filmindustrie!

Gepost door: Llorando | 30-03-05

Alleen al voor de zalige Koen de Bouw een aanrader! ;-)

Gepost door: AV | 31-03-05

Inderdaad AV, inderdaad... 't Is bijna 2 uur voluit genieten!!! :-)))

Gepost door: Pinnie | 31-03-05

De commentaren zijn gesloten.