22-03-05

Wedstrijdje

De opmerkzame lezers hebben het waarschijnlijk al wel gezien, de loopplanning is het voorbije weekend een beetje overhoop gehaald. Normaal zou ik zaterdag naar Lier getrokken zijn voor de Natuurloop van 10km. Maar ik had intussen mijn collega beloofd om mee te gaan supporteren voor haar zoon op het judotornooi in Herentals. En belofte maakt schuld, zodus...

Maar het loopprobleem was snel opgelost! Zoals ik al eerder schreef, had iemand in ons loopgroepje 's woensdags voorgesteld om zondag deel te nemen aan een jogging in Olen. Zusje heeft gepast, nog steeds wat problemen met de knie en dus niet echt in vorm voor wedstrijden. ;-) Best friend Steveke had al andere plannen waar hij niet onderuit kon. Dus vertrokken Simmie en ik met onze personal coach (mijn schattie die nog steeds in de koers-lappenmand ligt) richting Olen. Effe zoeken naar een parkeerplaatsje en op weg naar de inschrijvingstafel kwamen we onze loopmaatjes tegen. Benny, Trees en An stonden al helemaal klaar, met rugnummer en al. Allé, 't was eigenlijk een borstnummer. Ingeborg was er ook, maar die moest wegens een blessure aan de kant blijven en kwam enkel om te supporteren. Mieke toonde ons de weg naar de inschrijving en na enkele formaliteiten stonden ook Simmie en ik terug buiten met ons borstnummer in de hand. Mijn schattie liet zich van zijn beste kant zien (fijne vingertjes & massa's ervaring met het opspelden van zo'n nummer!) en korte tijd later hing die nummer op zijn plaats.

Nog rap effe een sanitaire stop en dan naar het vertrek gewandeld. Veel tijd om op te warmen bleef er niet meer over en om 14u stipt klonk het startschot. We waren redelijk achteraan de groep vertrokken en hebben gans de wedstrijd een redelijk rustig tempo aangehouden zodat we de hele tijd met z'n vijven samen zijn gebleven. Enkel op het einde stelde An voor om er nog een spurtje uit te persen en dat moeten ze mij geen twee keer zeggen...!! ;-)

Uiteindelijk heb ik de 4.3km afgelegd in 25'12", verre van een toptijd, maar met het beperkte aantal trainingen van de afgelopen 2-3 weken valt dat al bij al nog wel mee, vind ik. Als we nu de komende weken de trainingen opnieuw wat kunnen opdrijven (het weer ziet er alvast stukken beter uit!) dan is de volgende afspraak de Kastelenloop in Zandhoven, zoals al in de planning stond...

11:45 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Tijd Tijd is niet altijd van belang, zolang je maar loopt en er plezier aan beleeft.

Gepost door: Koen | 22-03-05

hey voila koen,dat is zo,ik ben ook aan het trainen voor een triathlon,heb schemakes gekregen van iemand die dat ook doet,wil dit doen in de zomer,niet zo zeer de tijd,maar het meedoen,en het halen,ongeacht de tijd,en pinnie goe bezig zene,groetjes ;):)

Gepost door: michel | 22-03-05

Zijn mijn dagelijkse fietstochten ook goed genoeg?

Gepost door: anne | 22-03-05

Blijven trainen Pinnie, blijven trainen zou ik zeggen :)

Gepost door: yapede | 22-03-05

vooral volhouwe! Ik heb de laatste weken ook minder gelopen. Dat gaat wel voorbij.
Als het niet goed gaat, kan het achteraf alleen maar verbeteren. Na regen komt altijd - ooit weleens - zonneschijn.

Gepost door: Ellen | 22-03-05

leuk je hebt ervan genoten en da's 't belangrijkste en ik vind dat toch wel een mooie tijd hoor, zeker gelet op het feit dat je wat minder getraind hebt. Ik hoop ook de Kastelenloop mee te doen, als mijn lies tegen dan niet meer lastig doet tenminste.

Gepost door: Ruthje | 23-03-05

De commentaren zijn gesloten.