11-03-05

Groepstraining 9/3

Woensdagavond eindelijk nog eens tot een deftige training gekomen... 't Was weeral van vorige week woensdag geleden (ik had toen wel 1.5u gefietst en 1u gelopen), ni echt goe bezig... :-( Het wordt hoog tijd dat het weer een stuk beter wordt, dat het langer licht blijft en de vogeltjes tot 's avonds laat zitten te tsjippen. ;-)

Het weer viel anders best wel mee, de piste was sneeuwvrij en we zijn lekker droog gebleven. Met het betere weer was er ook iets meer volk van de partij. Ons groepje was nu met een man/vrouw of 11: Koen, Benny, Trees, Mieke, Rita, Magda, meisje zonder naam, Simmie, zusje, best friend S. en ikke. Toen we daar arriveerden was het groepje net vertrokken, dus hadden we de instructies van Mieke niet gehoord. We moesten dus op de rest vertrouwen en die hadden het blijkbaar ook niet echt 100% begrepen. Uiteraard eerst wat opwarmingsrondjes en nadien versnellingen maar hoelang en hoeveel?!? Niemand die het met zekerheid kon zeggen... :-p We hebben er dan maar volgende training van gemaakt: 5 rondjes op de atletiekpiste + 1 rondje op de Finse piste als opwarming, vervolgens 5 keer 100m versnellen-300m recuperatie en als afsluiter opnieuw 1 rondje Finse piste en 5 op de atletiekpiste. Alles samen goed voor een klein uurtje lopen.

Tijdens de training hadden zowel zusje als S. last van een pijnlijke knie. Bij zusje was het zo erg dat ze zich na een kwartiertje moest beperken tot rondjes wandelen op de piste. S. kon na effe wandelen toch opnieuw aanpikken bij de groep en had nadien geen last meer, dus da viel beter mee.

Trees kwam ook met het idee om volgende week zondag met een groepje te gaan lopen in Olen. Waarschijnlijk zullen we de geplande 10km in Lier dus vervangen door een groepsloopje van 8.5km in Sint-Jozef-Olen. We zien nog wel, eerst afwachten of alle knietjes terug in orde geraken...

10:17 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.