03-03-05

Psycho-technisch onderzoek

Het psycho-technisch onderzoek is gisteren vrij vlot verlopen. Toen ik dinsdagavond het weerbericht hoorde, vreesde ik het ergste: sneeuw, ijzel... lekker winterweertje! Maar woensdagmorgen viel het allemaal best wel mee. De autostrade was sneeuwvrij, de grote wegen ook en op de kleine weggetjes moest ik niet zijn, gelukkig maar! Toch maar goed op tijd in mijn autootje gestapt en richting Hasselt gebold. Daar effe naar een parkeerplaatsje moeten zoeken (ik ZAG de parking, maar door een hoop enkelrichtingsstraatjes geraakte ik er maar niet) en netjes op tijd op de afspraak.

Daar mocht ik beginnen met een standaard vragenlijst en er lag er nog zo eentje op een tafeltje, dus ik verwachtte elk moment mijn 'tegenstander'. ;-) Na het invullen van die vragenlijst mocht ik aan de proeven op een computer beginnen. Eerst redeneeroefeningen, daarna een hoop persoonlijkheidstesten. Daar was ik best een hele tijd mee zoet... Uiteraard zo goed & waarheidsgetrouw mogelijk ingevuld hé. Van een tweede (of derde, vierde, ...) kandidaat was er nog steeds geen sprake.

Na die testen op de computer was er nog een gesprek voorzien met een van de consulenten (of hoe noem je zo iemand?). Daar kreeg ik o.a. ook te horen dat ik nog de enige overblijvende kandidaat was. Joehoeeeee!!! Ik kon een kleine vreugdekreet nog net onderdrukken... :-) Normaal wordt het resultaat van mijn testen komende maandag besproken met de 'werkgever' en als alles goed gaat, krijg ik dan snel het verlossende bericht. Tenzij ik nu die testen zwaar verknoeid heb of mijn profiel totaal niet overeenstemt met hetgeen ze in gedachten hebben, heb ik binnenkort dus een nieuwe job! Nog eventjes afwachten voor de definitieve bevestiging natuurlijk, maar volgens mij kan het nu toch niet meer mis gaan, niet?!?

09:59 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

amaai zeg Goe bezig,dikke proficiaat voor u,wist wel dat het ging lukken,en je zal zien dat je binnenkort een nieuwe job hebt,leuk he !!!
groetjes
michel

Gepost door: michel | 03-03-05

Spannend... nog ffe afwachten , maar alles lijkt hééél positief .
Allhoewel nu ga ik mijn chatmaatje op t werk nog moeten missen ?? :-s

Gepost door: erik | 03-03-05

Thumbs up! Je verdient het!

Gepost door: Koen | 03-03-05

De commentaren zijn gesloten.