24-02-05

Groepstraining 23/2

Weer een leuke training achter de rug gisteren... Er waren wel een behoorlijk aantal lopers die zich hadden laten afschrikken door het weer. Ons loopgroepje was beperkt tot een goeie 10 man, waarvan we praktisch de hele training met 6 à 7 bij elkaar hebben gelopen. Wie was er van de partij? Wel, Koen, Magda, Trees, Rita, Benny (die iets vroeger is gestopt), Simmie en ik waren present. Best friend S. (bijnaam: "de nieuwe jongen" of "het nieuwe jongetje" :-p) en zusje moesten verstek laten gaan. Zusje lag al 3 dagen geveld door een hardnekkige keelontsteking en S. had opnieuw wat last aan de knie. Hopelijk brengt een weekje rust de oplossing...

De piste lag, zoals verwacht, bedekt onder een fijn laagje sneeuw. Niet zo erg natuurlijk, maar na een paar rondjes begon dat meer en meer op een fijn laagje ijs te lijken, waardoor Mieke besloot op geen versnellingen in te lassen. We moesten gewoon de hele tijd 3 rondjes op de atletiekpiste afwisselen met één ronde op de Finse piste (die ook een laagje sneeuw had, waardoor dat net ietsje zwaarder lopen was dan gewoonlijk). De rondjes op de atletiekpiste moest het tempo wel iets hoger liggen dan ons normale gezapige opwarmtempo... ;-)

De voorbije week ben ik er niet toe gekomen om thuis de loopschoenen aan te trekken, maar zo'n groepstraining heeft net dat ietsje meer waardoor je wel voldoende motivatie vindt om je luie kont uit de zetel te hijsen... ;-) Achteraf heb je er dan ook dubbel zoveel geniet van, vind ik. Lekker gelopen, gezellig gebabbeld in ons groepje en voor we't wisten hadden we dik een uur op de teller. Eén uur en 5 minuten om precies te zijn. En al bij al hadden we wel geluk gehad met het weer, tijdens het lopen is er geen vlokje sneeuw of hagelbolletje uit de lucht gevallen. Kort samengevat: leuke, lange training... op naar meer!

15:31 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

jama zo ni, hé... ;o) Veel lopen, da moede doen ;o)

Gepost door: steffie | 24-02-05

Zalig Zalig, hé, zo'n uurtje lekker lopen!

Gepost door: Loperke | 25-02-05

De commentaren zijn gesloten.