15-02-05

Examen...?!?

Ik weet het, ik weet het... nu nog met examens afkomen is een beetje Vijgen na Pasen zullen de studenten zeggen, maar voor mij is het wel de realiteit. Korte tijd terug heb ik meegedaan aan een schriftelijk examen voor een nieuwe job. Dat examen bestond, tot mijn grote verbazing, uit 3 verschillende delen. De eerste 2 vond ik zelf wel redelijk goed gaan, het derde deel absoluut niet.

Dat laatste deel was een soort gevalstudie en ik had de indruk dat hetgeen ik neergepend had, niet zo geweldig was. Allé, 't kwam er eigenlijk op neer dat je aan zoiets normaal een paar weken spendeert, met verschillende mensen overlegt enzo, voor je tot een eindresultaat komt. En op dat schriftelijk examen moesten we dus op een goei uur iets op papier zetten. Maar blijkbaar was dat dus toch zo slecht nog niet (of de andere 2 delen waren echt héél goed?!?) want gisteren zat er een brief in de bus dat ik uitgenodigd ben om komende zaterdag deel te nemen aan het mondeling examen. Totaal onverwacht...!! En daarbovenop ben ik daarnet ook nog te weten gekomen dat iemand die ik goed ken van vroeger die ook had meegedaan (kwam die toevallig tegen op dat schriftelijk examen) NIET naar de 2e ronde mag. En da's nochtans altijd een soort grote zus voor mij geweest, mijn voorbeeld... De wereld zit raar ineen...

Maar dat betekent dus dat ik tegen zaterdag een soort presentatie moet voorbereiden, want tijdens die mondelinge proef zal er gevraagd worden om uitleg te geven bij die gevalstudie van de schriftelijke proef. Ben wreed benieuwd wat dat gaat worden...

Gevolg: de geplande ontbijtloop in Herentals zaterdagmorgend zal ik moeten laten passeren. Die gezellige groepstraining in't bos met achteraf een gratis ontbijtje zie ik nu dus aan mijn neus voorbijgaan. Wel jammer natuurlijk, maar een mens kan niet alles hebben in't leven zeker?!? Zij die zaterdag zo rond 11u45 niks aan de hand hebben, mogen dus altijd een beetje duimen, kan misschien wel van pas komen... :-)

10:13 Gepost door Pinnie | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat! Om dat duimen niet te vergeten, zal ik in een of ander appendix-achtig lichaamsdeel nu al een knoop leggen.

Gepost door: lord blotbilski | 15-02-05

Coowl zussie... en als je hulp nodig hebt voor je powerpoint toestanden, kunnen we altijd ff op mijn schattie beroepen, die kan er wel wat van! Hij sprak ook direct van kaarsjes branden zaterdag... is het nu echt geen schattie?!? :o)
You're goooooood!

Gepost door: Talia | 15-02-05

Hey doe het goed he,groetjes van michel en chanti

Gepost door: michel | 15-02-05

Alvast veel succes gewenst. Misschien kan je naar het examen lopen :-)?

Gepost door: yapede | 15-02-05

ontbijt Alvast veel succes , maar misschien kan je uw zelf gebakken pistolekes mee naar het examen nemen , dan heb je daar toch nog een ontbijtje ; en je gaat daar mss nog goed mee scoren ook :-)

Gepost door: erik | 17-02-05

Greetings i am new on here, I hit upon this forum I have found It very accommodating and it's helped me out a lot. I should be able to give something back and guide others like it has helped me.

Thank You, See Ya Later

Gepost door: zefswetty | 13-07-10

De commentaren zijn gesloten.